fbpx

Om os

Ganens Fryd er jeres ideelle samarbejdspartner, når det kommer til mad til alle slags fester. Med vores ekspertise og passion for at lave mad, kan vi garantere, at I vil få en uforglemmelig oplevelse.

Vi tager os af alt fra mindre private fester til store firmaarrangementer – ingen opgave er for stor eller for lille. Vi kan lave alle former for mad og tilpasser menuen efter jeres ønsker og behov.

Vi er beliggende i hjertet af Esbjerg og har tilknytning til Posthuset, hvor vi også producerer vores mad i et af deres professionelle køkkener.

Vores mad er lavet fra bunden og vi bestræber os på at bruge de bedste råvarer på markedet. Vi sætter en ære i at udføre vores kokkefag på bedste vis og sikre, at alle vores retter smager fantastisk.

Hos Ganens Fryd kan I selv sammensætte jeres ønskemenu, hvor I kan vælge mellem et stort udvalg af forretter, hovedretter, desserter og natmad. Vi kan også tilbyde nogle forslag til sammensatte menuer og buffeter, men vi sammensætter også gerne en menu/buffet specielt til jer, ud fra jeres ønsker.

Kontakt os allerede i dag på info@ganensfryd.dk og lad os hjælpe jer med at lave den perfekte madoplevelse til jeres næste fest. Vi ser frem til at høre fra jer!