Nytårsmenu og julefrokost take away i Esbjerg

Står du og vil holde en fest eller en anden slags komsammen med en dejlig flok mennesker? Vi hos Ganens Fryd vil gøre din oplevelse meget lettere. Dette vil vi gøre ved at levere den bedste mad til dig.

Er du i Esbjerg eller omegn kan du kontakte os og selv være med til at vælge hvad du skal have at spise. Vores menukort er sat op, så det er nemt og overskueligt for alle. Det eneste du skal gøre er at kontakte os og vi klarer din bespisning for dig. Vi får vores mad fra Posthuset, hvilket også er vores kvalitetsstempel. Vi har mange forskellige retter på menuen og den kan tilfredse enhver smag. Vi har både indlands- og udlandsretter, så selvom du er født i Danmark og gerne skal have det traditionelle, eller du er ude fra og mangler din gamle kultur, kan vi sørge for dig.

Vi sætter en ære i at være imødekommende og altid klar til en ny flok der skal bespises. Hver eneste gang vores madvogn holder ind er det med smil på læben og i øjnene. Vores gode humør er endnu en faktor der spiller ind i vores service, da dette ikke gør andet end at højne stemningen til selvskabet.

Vi håber at være dit valg til din næste fest i Esbjerg eller omegn.

Mvh.

Ganensfryd.dk