Sammensæt din egen menu med 1 forret, 2 slags kød, 4 slags tilbehør og 2 saucer.
Pris inkl. friskbagt brød og smør 219,- pr. pers.
Min. 15 kuverter
Forretter:
- Rejecocktail med cherrytomat, urter, røddressing, citron.
- Cæsarsalat med grillet kyllingebryst, sprød salat, dressing, tomater, parmesan og brød croutons
- Varmrøget laks med sprød salat, syltede rødløg, tatar dressing, citron
- 2stks. tarteletter med cremet høns i asparges serveret i butterdejs skaller
(Tilkøb ekstra forret +30,-)
Kød:
- Glaseret skinke med brunfarin og akaciehonning
- Pandestegte frikadeller af grisekød
- Braiseret nakkefilet vendt i bacon og braiseret i ovn
- Kylling på spyd marineret i teriyaki og grillet
- Roulade af gråsten kylling med urter
- Kalve culotte med fedtkant, timian og hvidløg.
- Helstegt oksemørbrad fra grambogård stegt rosa stegt i timian og hvidløg (+50,-)
(Tilkøb ekstra kød +40,-)
Sauce:
- Whisky sauce
- Bearnaise
Tilbehør:
- Broccoli salat med sprødt bacon, syltede rødløg, tranebær, peanuts og broccoli crudité
- Tomat salat med feta, basilikumspesto og oliven med sten
- Cæsar salat med salat, tomat, parmesan, dressing og brød croutoner
- Pastasalat med urtedressing, peanuts, salat, parmesan og cherrytomater
- Årstidens grønne salat med tomat, edamamebønner, cashewnødder og citron olie
- Kold kartoffelsalat med purløg og dild
- Ovnbagte petit kartofler krydret med rosemarin og hvidløg
- Ovnbagte fløde kartofler
(Tilkøb ekstra sauce eller tilbehør +20,-)