fbpx

Buffet ud af huset

Buffet 1

Rejecocktail med cherrytomat, urter, rødressing, citron.

Broccoli salat med sprødt bacon, syltede rødløg, tranebær, peanuts og broccoli crudité
Cæsar salat med salat, tomat, parmesan, dressing og brød croutoner

Glaseret skinke med brunfarin og akaciehonning
Grillet kalve culotte med fedtkant, timian og hvidløg
(Velfærds oksemørbrad fra Grambogård +50,-)

Ovnbagte petit kartofler krydret med rosmarin og hvidløg

Whiskysauce

Hertil frisk bagt brød og smør

Få leveret buffet ud af huset til både store og små arrangementer

Hos Ganensfryd finder du den ideale leverandør af buffet ud af huset, som egner sig til både store og små arrangementer og festligheder. Det betyder, at du hos os kan bestille buffet til både fødselsdage, konfirmationer, fester, receptioner, bryllupper eller en helt anden form for sammenkomst. Vi tilbyder en lækker og velsmagende buffet leveret direkte til døren – i har også mulighed for at afhente buffeten som take-away.

De kolde elementer som salater, bliver anrettet og pyntet i fine fade, så de er klar til at komme direkte på buffeten, de varme elementer er taget direkte ud af vores ovne og pakket i kasser, så det er varmt og klar til at blive serveret når jeres gæster er ankommet.

Du kan roligt overlade ansvaret til os, når du bestiller mad ud af huset

Vores take-away buffet er af høj kvalitet, vi elsker friske råvarer, spændende smagssammensætninger og flotte anretninger. I kan roligt overlade ansvaret til os, vi har stor erfaring med buffeter. Vi leveret buffet som take-away fra helt ned til otte personer og har tidligere leveret helt op til 500 personer, så vi har erfaring med alle størrelser af buffeter derimellem. Bestiller i mad fra ’Ganensfryd kan i trygt nyde dagen med jeres gæster uden bekymringer om hvorvidt kødet er mørt eller om der er mad nok, for dét er der styr på.

Prøv også vores brunchbuffet til dit arrangement

Har I inviteret gæster fra morgenstunden og søger en buffet har vi her en lækker brunchmenu. Vores brunch kommer bla. Med cremet røræg, sprødt bacon, yoghurt med mysli, frugt, friskbagte boller og meget mere. Det hele er selvfølgelig anrettet og klar til at sætte på bordet.

Vi kan tilbyde forskellige lækre buffeter ud af huset, de kan tilpasses til både store og små festligheder. Vores receptionsmenu består af små anretninger, snacks og delikatesser. De 3 buffer er opbygget med både traditionelle danske signaturretter, men I kan også vælge retter fra verdenskøkkenet. Buffet 2 er den mest populære menu, den indeholder både lækre kolde retter, spændende og velsmagende salater, flere forskellige slags kød og kartofler, sovs samt friskbagt brød og smør. De varme elementer kommer tilberedte og pakket i termokasser, så maden kan holde sig varm frem til servering. De kolde elementer er kort forinden leveringer taget ud fra køl, så de kan sættes direkte på buffeten, da de kommer anrettet og med pynt.

Opgrader din menu med en eller flere af vores tilkøbsmuligheder

Det er muligt at opgradere alle menuer med vores Grambogaard oksemørbrad, hvis dette skulle ønskes. I kan også købe dessert som lagkage eller fransk chokoladekage. Sidst men ikke mindst så tilbyder vi natmad, hvis festen skal fortsætte langt ud på natten. Vores natmad består blandt andet af smurte sandwich, croissanter eller frikadeller med kartoffelsalat.