Buffet 1
Rejecocktail med cherrytomat, urter, rødressing, citron.
Broccoli salat med sprødt bacon, syltede rødløg, tranebær, peanuts og broccoli crudité
Cæsar salat med salat, tomat, parmesan, dressing og brød croutoner
Glaseret skinke med brunfarin og akaciehonning
Grillet kalve culotte med fedtkant, timian og hvidløg
(Velfærds oksemørbrad fra Grambogård +50,-)
Ovnbagte petit kartofler krydret med rosmarin og hvidløg
Whiskysauce
Hertil frisk bagt brød og smør
Buffet 2
Cæsarsalat med grillet kyllingebryst, sprød salat, dressing, tomat, parmesan og brød croutons
Varmrøget laks Sprød salat, plukket varmrøget laks, syltede rødløg, tatar dressing, citron
Broccoli salat med sprødt bacon, syltede rødløg, tranebær, peanuts og broccoli crudité
Glaseret skinke med brunfarin og akaciehonning
Kylling på spyd marineret i taiyaki og grillet
Langtidsstegt kalveculotte med fedtkant grillet med timian og hvidløg.
(Velfærds oksemørbrad fra Grambogård +50,-)
Ovnbagte flødekartofler
Ovnbagte petit kartofler krydret med rosmarin og hvidløg
Whiskysauce
Bearnaise
Hertil frisk bagt brød og smør
Buffet 3
2 stks. Tarteletter med cremet høns i asparges serveret i butterdejs skal
Varmrøget laks Sprød salat, plukket varmrøget laks, syltede rødløg, tatar dressing, citron
Broccoli salat med sprødt bacon, syltede rødløg, tranebær, peanuts og broccoli crudité
Cæsar salat med salat, tomat, parmesan, dressing og brød croutoner
Tomat salat med feta, basilikumspesto og oliven med sten
Grillet kyllingespyd vendt i teriyaki
Helstegt oksemørbrad fra grambogård stegt rosa
Braiseret nakkefilet vendt i bacon og braiseret i ovn
Ovnbagte flødekartofler
Ovnbagte petit kartofler med krydret med rosmarin og hvidløg
Whiskysauce
Bearnaise
Hertil frisk bagt brød og smør