Ganensfryd buffet ud af huset – Take away i Esbjerg

Kan du lide mad? Kan du lide selv at vælge din mad også? Hvis ja er du kommet det rette sted. Vi hos Ganens Fryd leverer buffet-mad til fester eller andre seværdigheder. Vi er med til at sætte det gode humør i vejret, når vi kommer med maden. Ikke kun fordi vi har rigtig lækker mad med, men også pga. vores gode humør og fordi vi ved hvordan man spreder det.

Vores catering er i høj kvalitet og vi kører rundt i Esbjerg og omegn til alle slags komsammener. Vi har været til fødselsdage, familiefester, konfirmationer, julefrokoster, nytårsfester og bruncher. Det bedste af det hele er at vi nyder vores arbejde og det stemningsskift der sker når folk ser deres lækre med dukke op i indkørslen.

Vi har fremragende priser og vores mad er i super kvalitet. Ikke nok med at det er Posthuset der laver maden, så er det også højkvalitetsmadvarer der bruges. Dette er en faktor vi ikke vil gå på kompromis med og det vil vi heller aldrig. Vi mener nemlig at gode råvarer skaber god mad og godt t humør følger med det.

Vi håber på at du vil tænke på os næste gang du skal holde fest i Esbjerg eller omegn.

Mvh.

Ganensfryd.dk