Ganensfryd brunch ud af huset – Take away i Esbjerg

Elsker du brunch? Det gør vi hos Ganens Fryd og vi ønsker at dele vores brunch med dig.
Med vores service kan vi lave din brunch for dig og du kan bare give os et sted at sætte det af for dig. Vi kan lave brunch for hele din familie eller hvis du får besøg af venner. Ikke alene kommer vi og leverer brunch, men vi hjælper med at anrette den. Vigtigst af alt kommer vi med fantastisk humør og spreder den gode stemning til dit selskab.

Ganens Fryd er stolte over at levere mad fra Posthuset og vi sætter en ære i at vores råvarer er i topklasse og går ikke på kompromis, i forhold til kvaliteten af vores mad. Det betyder at alt mad fra vores menukort er i god kvalitet og smager fantastisk, hvilket både du og selskab vil sætte pris på.

Vores mission er at gøre det mindre kompliceret for folk i Esbjerg og omegn at holde brunch, fester eller gilder. Vi elsker stemningen til festligheder og vi holder meget af at se folks glade ansigter, når de ser madvognen holde ind til deres fest. Derfor siger vi ikke nej til nogen. Selv det mindste selvskab skal kunne nyde godt af god mad der kommer direkte til døren.

Vi håber at vi vil blive husket på næste gang du skal holde brunch, konfirmation, familiefest etc.

Mvh.

Ganensfryd.dk